آشنایی بیشتر با مراحل راه اندازی فست فود

آشنایی بیشتر با مراحل راه اندازی فست فود

آشنایی بیشتر با مراحل راه اندازی فست فود :

حالا چطور همه ی اینها با هم در می آمیزد؟ اینجا چندین نکته برای اینکه موسسان چگونه باید شروع کنند آورده شده، اینکه چطور فست فودشان را مدیریت کنند یا چگونه با اجرای قوانین موفقیت آمیز عمل کنند.

به خاطر اینکه کسب و کار فست فود بسیار رقابتی است، خیلی حیاتی است که حتما تحقیق کنید. با کسانی که قبلا این کار را انجام دادند صحبت کنید. رویدادهای شبکه های تجاری که با برگزاری همایشها در مورد راه اندازی کسب و کارهای مختلف صحبت می کنند. سعی کنید بفهمید چه چیزی جواب میدهد و چه چیزی بی فایده است، و تفاوت آن ها در چیست. اگر مثلا میدانید که یک رستوران یا فست فود شکست خورده سعی کنید بفهمید چرا

اینکه بدانید چه چیزی جواب می دهد وچه چیزی جواب نمی دهد کمک می کند تا شما بازار هدفتان را تعریف کنید و این فرصت را بهتان می دهد که یک طرح کسب و کار قوی برای جلو رفتن بسازید. حالا اینکه یک نفر در کسب و کار هات داگ یا کاپ کیم های تازه متخصص باشد هر کدام سعی دارند که یک محصول با کیفیتو منحصر به فرد ارائه بدهند.

علاوه بر تمام این ها از زمانتان استفاده کنید، سعی کنید متوجه بشوید که مشتریانتان چه قیمتی رامی توانند تحمل کنند. آیا مشتریان و جمعیت آن نقطه از سرمایه شما حمایت می کنند.

به همین تریتیب، تحقیق کنید که مکان های بالقوه کجا ها هستند. گرچه که موقعیت های داخل شهری ممکن اسن افراد رهگذر را جذب کند، خیلی از جاهای خارج شهر هم میتواند فست فودهای سوددهی بزند که خانواده ها به آنجا کشیده میشوند.

از کوچک شروع کنید

شما ممکن است آرزوی یک پیشخوان بزرگ، آشپزخانه ی خوب در مرکز شهر را داشته باشید، ولی از کوچک شروع کردن اولین گام برای مالکان فست فود خواهد بود. نه تنها که اینگونه با اصول اولیه ای که برای این کسب و کار لازم است، آشنا میشوید، بلکه سرمایه کمتری هم لازم است و ریسکش هم کمتر است.

مغازه های کوچک فست فود می تواند با حداقل هزینه غذاهای خوش طعم ارائه بدهد چون سربار آن کمتر است. به جای راه اندازی و افتتاح فست فود می توانید به خرید حق امتیاز فکر کنید و نمایندگی بگیرید، این گزینه ارزش فکر کردن را دارد، مخصوصا برای موسسان فست فود که هنوز آمادگی کامل برای ورود به کسب و کار مواد غذایی را ندارند.

برنامه کسب و کار

یک طرح و یا برنامه کسب و کار نباید حتما بیش از حد رسمی باشد، فقط کافی است روند ساخت و بهینه سازی برنامه را نشان بدهد تا کمک کند شما از فرصت های حال حاضر بازار بهره مند گردید و به شما برای مقابل با تهدیدات کمک می کند.

البته که نقشه و طرح کسب و کار برای ارتباط با دیگران ضروری است مثل شرکا، سرمایه گذاران، مشتری – اگر می خواهید هر کدام از اینها شما را باور کنند، شما باید آن ها را متقاعد کنید که وقتی حرف کسب و کارتان می آید، حساب شده کارمی کنید.

می توانید از افراد متخصص برای پیاده سازی طرح کسب و کارتان استفاده نمایید.

در جست و جوی سرمایه

همه ی کسب و کارها نیاز به سرمایه گذار برای شروع کار ندارند، مخصوصا اگر از کوچک شروع کنید. می توانید از وامهای کوچک شروع کنید.

اگر هم به دنبال سرمایه گذار هستید، برایش برنامه ریزی کنید. از اساس طرح کسب و کارتان برای در خواست وام و برنامه های سرمایه گذاری استفاده نمایید. سرمایه گذاران و وام دهندگان می خواهند همه چیز را راجع به ایده های تجاری و معاملات شما بدانند. واقع بین باشید که چقدر پول لازم دارید. شما با خرید تجهیزات داخلی و اجتناب از خرید تجهیزات اضافی می توانید پول خوبی را پس انداز کنید.

مراحل نظارتی هنگام شروع یک کسب و کار را در نظر بگیرید

حالا هر نوع کسب و کاری که داشته باشید، باید اصول و مراحل قانونی وحقوقی مربوط به آن کسب و کار را در نظر بگیرید. از ثبت شرکت، تا دریافت مجوز قانونی، …

مدیریت فست فود در چهارچوب قوانین

از قوانین مربوط به کارکنان تا قوانین بهداشت غذایی، و قوانین جدید مثل استعمال دخانیات، درک و رعایت قوانین و مقررات و الزامات قانونی بر موفقیت فست فود شما تاثیر زیادی دارد.

تنهایی جلو نروید – مشاوره کنید

با شرکت هایی که این خدمات را ارائه دادند و کارشان این است مشورت کنید و روال شروع یک فست فود موفق را از آنها جویا شوید.

راه اندازی فست فود برای افرادی مناسب است که به پخت و پز و سرو غذا علاقه مند هستند و از ارائه ی غذای خوشمزه و ارزان قیمت برای مردمی با هر سطح درآمد لذت می برند. به عبارت دیگر لازمه ی اصلی و اولیه در هر حرفه ای داشتن علاقه و انگیزه است.

همچنین باید ساعات کاری این شغل را در نظر داشته باشید زیرا ساعات کاری این شغل خاص است و ممکن است کل روز فرد را شامل شود و به خصوص در ساعات صرف غذا به جای در کنار خانواده بودن باید به مشتریان خدمت رسانی کنید. در عین حال این شغل در ایام تعطیلات رونق بیشتری دارد و اگر قرار است برای راه اندازی فست فود اقدام کنید باید از محدودیت ساعات استراحت و تعطیلات خود آگاه باشید.

از طرفی این شغل با مواد غذایی و سلامت مشتریان در ارتباط تنگاتنگ است و اگر جویای این شغل هستید باید از نظر نکات بهداشتی و سلامتی کاملا مورد تایید باشید.

بازار هدف فست فود چه کسانی هستند؟

خوشبختانه از نظر بازار هدف فست فود هیچ محدودیتی وجود ندارد. از کودک تا جوان و پیر، انواع مشاغل، ورزشکاران، دانشجویان و دانش آموزان، و افرادی از هر سطح مالی همه و همه به فست فود علاقه دارند و همه گاهی برای تنوع و تفریح سراغ این گونه غذاهای سریع و خوشمزه می روند.

اما در کل، بازار هدف اصلی فست فود افراد پر مشغله ای هستند که وقت و انرژی کافی برای پختن غذا را ندارند. جوانان، دانشجویان و قشر کم درآمد از جمله ی مهم ترین بازار هدف این نوع رستوران ها به شمار می روند. کودکان نیز به علت طعم خاص فست فود علاقه ی زیادی به آن دارند.

پتانسیل رشد و پیشرفت

رستوران های فست فود خیلی پر طرفدار هستند و فرصت رشد و پیشرفت زیادی دارند. با ارائه ی یک منوی خوشمزه و ارزان قیمت و خدمات تشویقی اضافه می توانید مشتریان زیادی را به خود جلب کنید و با تامین سرمایه کافی قادر خواهید بود کسب و کار خود را توسعه دهید.

برای شروع می توانید به یک مکان بزرگتر نقل مکان کنید و در مراحل بعدی قادر خواهید بود شعبه های دوم و سوم و …. کسب و کار خود را راه اندازی نمایید. در عین حال می توانید در همان مکان قبلی با گسترش منوی خود و در نظر گرفتن غذاهای جدید، بر تعداد مشتریان خود بیافزایید.

بازار رقابتی

اگر به فکر راه اندازی فست فود هستید ممکن است نگران رقابت بازار باشید و شاید احساس کنید با تعداد زیاد فست فود های موجود در بازار دیگر فضا اشباع شده است، اما خبر خوش این که با توجه به ماهیت کار و طرفداران زیادی که این حوزه دارد، هنوز هم در صنعت فست فود فضای کافی برای حضور افراد جدید وجود دارد و نگرانی چندانی از نظر رقبا برای شما وجود نخواهد داشت.

حتی در مناطق شلوغی مثل اطراف پارک ها و مراکز خرید که فست فودی های متعددی در فواصل بسیار نزدیک به هم مشغول به کار هستند، باز هم امکان راه اندازی فست فود جدید وجود دارد. به خصوص با ارائه ی یک منوی قوی و با در نظر گرفتن گزینه های خاص مثل سلف سرویس کردن چاشنی ها، نوشیدنی رایگان و پایین نگه داشتن قیمت ها و بالا بردن کیفیت و سرعت ارائه ی خدمات می توانید به راحتی مشتریان زیادی را به خود جلب کنید.

نکته ی مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که در بازار رقابتی، از دست دادن کیفیت یا ضعف در ارائه ی خدمات می تواند به معنای از دست دادن سریع مشتریان باشد زیرا گزینه های متعدد دیگری در دسترس مشتریان قرار دارد. پس برای حفظ مشتریان در برابر رقبا باید روی کیفیت خدمات و سرعت و کارآیی خود متمرکز باشید.

چالش های احتمالی

بطور کلی راه اندازی فست فود نسبت به بسیاری از مشاغل دیگر ریسک کمتری در پی دارد و یکی از دلایل این امر طرفداران زیادی است که فست فود در میان اقشار مختلف جامعه دارد و از دلایل مهم این پرطرفداری ارزان بودن فست فود است که در کنار مزه ی لذیذ آن موجب می شود گزینه ی مناسبی برای همگان باشد.

از جمله چالش های احتمالی راه اندازی فست فود می توان به نواقص مکان مورد نظر و الزاماتی که از نظر قانونی و بهداشتی برای تجهیز مکان وجود دارد و همچنین نوسانات بازار و سیاست های نامساعد دولت اشاره کرد. برای مثال ممکن است مکان مناسبی را از نظر رفت و آمد عموم برای راه اندازی فست فود در نظر بگیرید اما اداره ی بهداشت این مکان را تایید نکند.

افزایش هزینه های مربوط به مواد اولیه و کرایه ی مکان رستوران نیز می تواند چالش برانگیز باشد.

09126610672